🌟 Open Testdag bij KCS Machelen: Ontdek jouw voetbaltalent! 🌟

door | 26 mrt 2024

Op zoek naar een voetbalclub die bij je past? Grijp dan nu je kans! KCS Machelen organiseert een Open Testdag voor spelers van alle leeftijden, van U6 tot U21. Of je nu een doelgerichte spits bent, een technisch begaafde middenvelder, of een betrouwbare verdediger, bij ons is iedereen welkom om zijn talent te laten zien!

ℹ️ Waar en wanneer? Tussen 15/04/2024 en 26/04/2024 verwelkomen we jou graag op ons terrein voor een dag vol plezier en voetbal. Adres: Heirbaan, 1830 Machelen.

πŸ” Hoe werkt het? Schrijf je in en kom langs op de Testdag. Je krijgt de kans om te trainen en te spelen onder begeleiding van ervaren coaches. Ontdek de sfeer bij KCS Machelen en wie weet, misschien maak jij wel deel uit van ons team volgend seizoen!

Kom en ontdek jouw voetbaltalent bij KCS Machelen – waar iedereen een kans krijgt om te schitteren! ⚽✨
We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze Open Testdag!Β 

Recent nieuws

In het weekend van 6 en 7 april zetten we geweld buitenspel!

In het weekend van 6 en 7 april zetten we geweld buitenspel!

Voetbal Vlaanderen en ACFF zetten zich in voor respect en fair play op voetbalvelden. Op 6 en 7 april roepen ze op tot het dragen van rode strepen op gezichten als symbool tegen geweld. Alle deelnemers worden aangemoedigd creatief mee te doen en foto’s te delen met #weekendtegengeweld op sociale media.

Lees meer
Nancy Van Harck, nieuwe Club API bij KCS Machelen

Nancy Van Harck, nieuwe Club API bij KCS Machelen

Nancy Van Harck, Aanspreekpersoon Integriteit (club-API) bij KCS Machelen, staat klaar voor vragen en klachten zoals grensoverschrijdend gedrag. Ze is persoonlijk beschikbaar op dinsdag en donderdag op de club en waardeert het welzijn van elke clublid. Neem gerust contact op als er zich problemen voordoen.

Lees meer
HANDS-project in samenwerking met KV Mechelen

HANDS-project in samenwerking met KV Mechelen

β€˜HANDS’ is een samenwerkingsproject tussen elitevoetbalclub KV Mechelen en ploegen in de brede regio rond Mechelen. Het project is een begrip binnen de regio onder de leuze: SAMEN STERK – VERSTERK ELKAAR.

Lees meer