HANDS-project in samenwerking met KV Mechelen

door | 14 sep 2023

‘HANDS’ is een samenwerkingsproject tussen elitevoetbalclub KV Mechelen, KCS Machelen en ploegen in de brede regio rond Mechelen.
Het project is een begrip binnen de regio onder de leuze: SAMEN STERK – VERSTERK ELKAAR.

Langdurige en transparante verbintenis

Het is de bedoeling dat dit project een win-winsituatie wordt voor alle clubs. Daarom willen we een sterke werking creëren binnen de regio. Jongens die bij ons onderweg afhaken of net niet in de eerste ploeg geraken, kunnen naar andere clubs binnen ons HANDS-netwerk doorstromen.

We maken een individuele samenwerking op maat met elke club en ondersteunen maximaal om zo de clubs en de regio in zijn geheel beter te maken door meer talenten te laten doorontwikkelen. Iedere jeugdspeler heeft het recht om op zijn niveau te spelen.

Individueel traject op maat

Deze samenwerking zal door KV Mechelen ingevuld worden volgens alle noden die de samenwerkende clubs opgeven: sportief, fysisch, medisch, extra sportief, … Op basis daarvan maakt KV met elke samenwerkende club een individueel traject op maat. Dit alles wordt de leidraad voor een betere en professionelere jeugdopleiding binnen elke club in dit project.

Recent nieuws

Aanmelden voor Voetbalseizoen 2024-2025

Aanmelden voor Voetbalseizoen 2024-2025

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat de aanmeldingen voor het nieuwe voetbalseizoen 2024-2025 nu geopend zijn! KCS Machelen nodigt zowel nieuwe als ervaren spelers uit om zich aan te sluiten bij onze dynamische en toegewijde club.

Lees meer
Nancy Van Harck, nieuwe Club API bij KCS Machelen

Nancy Van Harck, nieuwe Club API bij KCS Machelen

Nancy Van Harck, Aanspreekpersoon Integriteit (club-API) bij KCS Machelen, staat klaar voor vragen en klachten zoals grensoverschrijdend gedrag. Ze is persoonlijk beschikbaar op dinsdag en donderdag op de club en waardeert het welzijn van elke clublid. Neem gerust contact op als er zich problemen voordoen.

Lees meer