Nancy Van Harck, nieuwe Club API bij KCS Machelen

door | 8 mrt 2024

Mijn naam is Nancy Van Harck. Zelf ben ik niet enkel ouder van een speler P4 maar ben ook ploegdelegué P4 en vrijwilliger bij vele evenementen van de club.
Na een opleiding kan ik vanaf heden ook Aanspreekpersoon Integriteit (club-API) van sportclub KCS Machelen toevoegen aan die lijst.
Als sporter, ouder, trainer, bestuurder en vrijwilliger van onze club kan je bij mij terecht met een vraag, een vermoeden of klacht over fysiek, psychisch of seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Vaak ben ik op dinsdag en donderdag aanwezig op de club en kan je me persoonlijk aanspreken.
Ik luister naar uw verhaal of vraag en zal deze in alle discretie behandelen.
Ik verleen je advies bij de mogelijke stappen of doorverwijzing.
Het is voor mij belangrijk dat eenieder zich goed voelt binnen onze club!

Aarzel dus zeker niet mocht je met een probleem van grensoverschrijdend gedrag te kampen hebben!

Recent nieuws

🌟 Open Testdag bij KCS Machelen: Ontdek jouw voetbaltalent! 🌟

🌟 Open Testdag bij KCS Machelen: Ontdek jouw voetbaltalent! 🌟

Komende maand organiseert KCS Machelen een Open Testdag voor spelers van U6 tot U21. Het evenement staat open voor iedereen die geïnteresseerd is om bij ons te testen en deel te nemen aan onze trainingen. Let op: deelname geschiedt op eigen risico. Zorg ervoor dat je erbij bent en je kans grijpt om deel uit te maken van ons voetbalavontuur!

Lees meer
In het weekend van 6 en 7 april zetten we geweld buitenspel!

In het weekend van 6 en 7 april zetten we geweld buitenspel!

Voetbal Vlaanderen en ACFF zetten zich in voor respect en fair play op voetbalvelden. Op 6 en 7 april roepen ze op tot het dragen van rode strepen op gezichten als symbool tegen geweld. Alle deelnemers worden aangemoedigd creatief mee te doen en foto’s te delen met #weekendtegengeweld op sociale media.

Lees meer
HANDS-project in samenwerking met KV Mechelen

HANDS-project in samenwerking met KV Mechelen

‘HANDS’ is een samenwerkingsproject tussen elitevoetbalclub KV Mechelen en ploegen in de brede regio rond Mechelen. Het project is een begrip binnen de regio onder de leuze: SAMEN STERK – VERSTERK ELKAAR.

Lees meer