Onze sponsors

Met veel trots stelt KCS Machelen haar vele commerciële partners voor. Het is dankzij hen dat we ieder jaar onze fanionelftallen met veel trots kunnen voorstellen en een degelijke jeugdwerking op poten kunnen zetten.

Verenig jouw bedrijf met KCS Machelen

Haal meer uit jouw sponsoring van KCSM!

Traditioneel begint de sponsoring van een voetbalvereniging bij het fanionelftal van de club. KCS Machelen heeft ook een heel uitgebreide jeugdwerking. De boodschap van jouw bedrijf zal door spelers van U6 tot de fanionelftallen gehoord worden. Tel daarbij ook nog eens de supporters, ouders en andere familieleden van de spelers van KCSM en je hebt een zeer grote en gevarieerde groep (potentiële) klanten voor jouw bedrijf.

Never change a winning team!

Misschien worden het wel jouw eerste stappen in de voetbalwereld, of ben je reeds een doorwinterde voetballiefhebber. Bij KCS Machelen ontvangen we iedereen met open armen! Je kan er samen met ons een succesvol seizoen van maken! Hierboven kan je een lijst vinden van alle bedrijven die hun naam reeds verbinden aan KCSM.

U kiest wie u wil bereiken!

Elk bedrijf heeft andere noden en KCS Machelen wil samen met jou een sponsorpakket samenstellen. Je kan kiezen om al de (jeugd-)ploegen te sponsoren of slechts een ploeg. KCS Machelen heeft ook een paar standaardpakketten waaruit je kan kiezen.

 

  • Wedstrijdbalsponsoring
  • Reclamebord naast het hoofdterrein
  • TV-schermen in de cafetaria
  • Uitrusting
    Fanion: shirt, broek, training en/of voetbalzak
    Jeugdploeg: wedstrijduitrusting, trainingsuitrusting, voetbalzak

Contacteer onze commerciële celWij zoeken samen met jou naar de juiste succesformule!