WM Soccer Tournament

door | 5 okt 2021

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien’ van het WM Soccer Tournament ‘Powered by Foncé’. In totaal is de organisatie te gast op 12 locaties, verspreid over alle Vlaamse provincies.

Op maandag 1 november wordt op de terreinen van KCS Machelen de vijfde editie van het voortornooi georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.
De ‘Winnaar’ per categorie plaatst zich samen met de 4 beste tweedes van alle voortornooien voor de nationale finale. Deze finale gaat door op Paasmaandag 18 april 2022 op de velden van SKN Sint-Niklaas.
De winnaar van de nationale finale ten slotte mag deelnemen aan een driedaags buitenlands (prof)tornooi.

Meer info vind je hier.

Recent nieuws

Officiële berichtgeving

Officiële berichtgeving

Het KCSM-bestuur benadrukt dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving, teneinde imagoschade te vermijden.

Lees meer
In het spoor van Viki De Cremer

In het spoor van Viki De Cremer

Viki De Cremer is als internationaal scheidsrechter aangesloten bij KCS Machelen en biedt ons voor de Maand van het Vrouwenvoetbal een unieke inkijk.

Lees meer
Infoavond jeugdwerking

Infoavond jeugdwerking

Om u en uw kind zo optimaal mogelijk het nieuwe voetbalseizoen te laten aanvatten, organiseert de club een infoavond waarin de (ver)nieuw(d) e jeugdwerking wordt toegelicht.

Lees meer
Voorbereidingsprogramma fanion

Voorbereidingsprogramma fanion

Het fanionelftal heeft inmiddels de trainingen op volle capaciteit weer hervat. De echte voorbereiding op het seizoen 2021-2022 start op maandag 26 juli.

Lees meer