WM Soccer Tournament (zesde editie)

door | 18 sep 2022

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien’ van het WM Soccer Tournament ‘Powered by Foncé’.
In totaal is de organisatie te gast op 11 locaties, verspreid over alle Vlaamse provincies.

Op maandag 1 november wordt op de terreinen van KCS Machelen de zesde editie van het voortornooi georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.
De ‘winnaar’ per categorie plaatst zich samen met de winnaars van alle voortornooien voor de nationale finale. Deze finale gaat door op Paasmaandag 10 april 2023 op de velden van SKN Sint-Niklaas.

De winnaar van de nationale finale ten slotte mag deelnemen aan een meerdaags (prof)tornooi in Duitsland. 
Zijn daar alvast van de partij: Manchester City, Juventus, Sporting Lissabon, Olympique Marseille, Fenerbahce, Deportivo La Coruna, FC Genua, Bayer Leverkusen en VFL Wolsfburg.

Nieuw is dat de clubs met een regionaal label mogen deelnemen in een lagere leeftijdscategorie (vb. U12-ploeg in de U11-reeks), zodat ook daar spanning verzekerd is.

Meer info vind je hier.

Recent nieuws

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer
Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer