WM Soccer Tournament (zesde editie)

door | 18 sep 2022

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien’ van het WM Soccer Tournament ‘Powered by Foncé’.
In totaal is de organisatie te gast op 11 locaties, verspreid over alle Vlaamse provincies.

Op maandag 1 november wordt op de terreinen van KCS Machelen de zesde editie van het voortornooi georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.
De ‘winnaar’ per categorie plaatst zich samen met de winnaars van alle voortornooien voor de nationale finale. Deze finale gaat door op Paasmaandag 10 april 2023 op de velden van SKN Sint-Niklaas.

De winnaar van de nationale finale ten slotte mag deelnemen aan een meerdaags (prof)tornooi in Duitsland. 
Zijn daar alvast van de partij: Manchester City, Juventus, Sporting Lissabon, Olympique Marseille, Fenerbahce, Deportivo La Coruna, FC Genua, Bayer Leverkusen en VFL Wolsfburg.

Nieuw is dat de clubs met een regionaal label mogen deelnemen in een lagere leeftijdscategorie (vb. U12-ploeg in de U11-reeks), zodat ook daar spanning verzekerd is.

Meer info vind je hier.

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer