Welkom, Yassine Buifrahi

door | 19 jan 2023

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Yassine Buifrahi.

Buifrahi is een 20-jarige belofte die zowat op alle aanvallende posities uit de voeten kan: hij kan zowel opereren als diepe spits, als ouderwetse nummer tien, en als linker- en rechterflankaanvaller. Buifrahi liet dit seizoen in de hoofdmacht van reeksgenoot van KVK Wemmel al aardige dingen zien. Met zijn ongelooflijke techniek, gekoppeld aan een prima vista, is hij een gesel voor elke achterhoede. 

Welkom, Yassine!

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer