Welkom, Matias Delhaisse

door | 23 jan 2023

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Matias Delhaisse.

Delhaisse heeft op 21-jarige leeftijd al heel wat voetbalwatertjes doorzwommen. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij de buren van Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal. Dit seizoen heeft hij al een respectabel aantal minuten gemaakt in derde amateur. Delhaisse is een polyvalente verdediger, die ook in het steunvlak uit de voeten kan.

Welkom, Matias!

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer