Welkom, Victor Da Cruz Maia & Kevin De Backer

door | 27 apr 2022

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Victor Da Cruz Maia en Kevin De Backer.

Da Cruz Maia (24) maakte dit seizoen furore als offensieve linker- of rechterflankspeler bij de Brusselse eersteprovincialer RC Etterbeek (ACFF), waar hij tien keer de netten wist bol te zetten. Ook het seizoen ervoor maakte hij naam en faam: bij kersvers P3-kampioen en toekomstig reeksgenoot Beersel-Drogenbos wist hij maar liefst 23 keer raak te treffen.

De 31-jarige De Backer maakt de overstap van derdeprovincialer Berg-Op en verdedigde ervoor de keuren van Moorsel. Hij koppelt kracht aan techniek en moet met zijn scorend vermogen de concurrentie voorin aanscherpen.

Welkom, Victor & Kevin!

Recent nieuws

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer
Transferoverzicht Fanion 2022

Transferoverzicht Fanion 2022

Met deze competitieve kern hoopt KCSM voldoende gewapend te zijn om in de jaargang 2022-2023 een èchte rol van betekenis te gaan spelen in P2.

Lees meer
Festiviteiten 101 jaar KCSM

Festiviteiten 101 jaar KCSM

Op 11 juni is iedereen van harte welkom op de festiviteiten naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan. Om 16u is er de spelersvoorstelling van onze fanion, om 22u gevolgd door een fuif.

Lees meer
Open trainingsdagen jeugd

Open trainingsdagen jeugd

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij KCSM wensen verder te zetten.

Lees meer