Welkom, Victor Da Cruz Maia & Kevin De Backer

door | 27 apr 2022

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Victor Da Cruz Maia en Kevin De Backer.

Da Cruz Maia (24) maakte dit seizoen furore als offensieve linker- of rechterflankspeler bij de Brusselse eersteprovincialer RC Etterbeek (ACFF), waar hij tien keer de netten wist bol te zetten. Ook het seizoen ervoor maakte hij naam en faam: bij kersvers P3-kampioen en toekomstig reeksgenoot Beersel-Drogenbos wist hij maar liefst 23 keer raak te treffen.

De 31-jarige De Backer maakt de overstap van derdeprovincialer Berg-Op en verdedigde ervoor de keuren van Moorsel. Hij koppelt kracht aan techniek en moet met zijn scorend vermogen de concurrentie voorin aanscherpen.

Welkom, Victor & Kevin!

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer