Welkom, Victor Da Cruz Maia & Kevin De Backer

door | 27 apr 2022

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Victor Da Cruz Maia en Kevin De Backer.

Da Cruz Maia (24) maakte dit seizoen furore als offensieve linker- of rechterflankspeler bij de Brusselse eersteprovincialer RC Etterbeek (ACFF), waar hij tien keer de netten wist bol te zetten. Ook het seizoen ervoor maakte hij naam en faam: bij kersvers P3-kampioen en toekomstig reeksgenoot Beersel-Drogenbos wist hij maar liefst 23 keer raak te treffen.

De 31-jarige De Backer maakt de overstap van derdeprovincialer Berg-Op en verdedigde ervoor de keuren van Moorsel. Hij koppelt kracht aan techniek en moet met zijn scorend vermogen de concurrentie voorin aanscherpen.

Welkom, Victor & Kevin!

Recent nieuws

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op onze terreinen de zesde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer