Welkom, Arno Van Mileghem

door | 15 feb 2022

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Arno Van Mileghem.

Van Mileghem komt samen met Raphael Naudts en Mirco Hay over van FC Perk. De 28-jarige doelman genoot zijn jeugdopleiding in Meise, en verkaste nadien naar Diegem waar hij op 16-jarige leeftijd vier keer werd geselecteerd voor het fanionelftal. Vervolgens verkaste hij naar Wolvertem, met als hoogtepunt de 1/16 de finales van de Beker van België tegen Cercle Brugge. Van Mileghem moet komend seizoen met Jakob Waite – wiens komst we gisteren al aankondigden – de strijd aangaan voor een plek tussen de palen.

Welkom, Arno!

Recent nieuws

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer
Transferoverzicht Fanion 2022

Transferoverzicht Fanion 2022

Met deze competitieve kern hoopt KCSM voldoende gewapend te zijn om in de jaargang 2022-2023 een èchte rol van betekenis te gaan spelen in P2.

Lees meer
Festiviteiten 101 jaar KCSM

Festiviteiten 101 jaar KCSM

Op 11 juni is iedereen van harte welkom op de festiviteiten naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan. Om 16u is er de spelersvoorstelling van onze fanion, om 22u gevolgd door een fuif.

Lees meer
Open trainingsdagen jeugd

Open trainingsdagen jeugd

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij KCSM wensen verder te zetten.

Lees meer