Welkom, Arno Van Mileghem

door | 15 feb 2022

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Arno Van Mileghem.

Van Mileghem komt samen met Raphael Naudts en Mirco Hay over van FC Perk. De 28-jarige doelman genoot zijn jeugdopleiding in Meise, en verkaste nadien naar Diegem waar hij op 16-jarige leeftijd vier keer werd geselecteerd voor het fanionelftal. Vervolgens verkaste hij naar Wolvertem, met als hoogtepunt de 1/16 de finales van de Beker van België tegen Cercle Brugge. Van Mileghem moet komend seizoen met Jakob Waite – wiens komst we gisteren al aankondigden – de strijd aangaan voor een plek tussen de palen.

Welkom, Arno!

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer