Welkom, Arno Van Mileghem

door | 15 feb 2022

Achter de schermen is de sportieve cel momenteel druk in de weer met het uitbouwen van een competitieve kern voor volgend seizoen. Naast de lopende gesprekken met de huidige kern, kondigen we hierbij de komst aan van Arno Van Mileghem.

Van Mileghem komt samen met Raphael Naudts en Mirco Hay over van FC Perk. De 28-jarige doelman genoot zijn jeugdopleiding in Meise, en verkaste nadien naar Diegem waar hij op 16-jarige leeftijd vier keer werd geselecteerd voor het fanionelftal. Vervolgens verkaste hij naar Wolvertem, met als hoogtepunt de 1/16 de finales van de Beker van België tegen Cercle Brugge. Van Mileghem moet komend seizoen met Jakob Waite – wiens komst we gisteren al aankondigden – de strijd aangaan voor een plek tussen de palen.

Welkom, Arno!

Recent nieuws

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op onze terreinen de zesde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer