Transferoverzicht

door | 18 feb 2021

Van het vorige seizoen – voor zover we die term in de mond mogen nemen – werd weliswaar amper een zesde afgewerkt, maar dat heeft de sportieve cel er niet van weerhouden om de kern een forse kwaliteitsinjectie te geven.

Jason De Bie had KCSM vorig jaar reeds op de radar, maar last-minute kwam het niet tot een transfer. Maakte in het verleden onder meer het mooie weer bij Asse-Zellik, waar hij de drijvende kracht was van het kampioenenelftal. Afgelopen seizoen trof hij bij Opdorp 15 keer raak. Kan zowat op alle offensieve posities uit de voeten.

Met Kenny De Broyer trokken we een concurrent aan voor Jeroen Bouckaert tussen de palen. Het 30-jarige sluitstuk doorliep de jeugdreeksen van RSC Anderlecht en maakt nu de overstap van derdeprovincialer Malderen, waar hij titularis was.

Jaro De Nil (23) was dit seizoen de ‘partner in crime’ van Jason De Bie in het aanvallend compartiment van Opdorp (2de provinciale). Vanop zijn linkerflank zal hij voor de nodige bevoorrading moeten zorgen.

Mathias Jamme verdedigde tot voor kort 5 seizoenen de kleuren van Wemmel en komt vooral tot zijn recht diep in de punt van de aanval. De 29-jarige spits was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.

Geo Rummens is de zoon van keepertrainer Philippe en komt over van eersteprovincialer Borght-Humbeek. De 18-jarige Rummens heeft zijn jeugdopleiding genoten bij de buren van Diegem Sport en kan zowel als centrale verdediger als als verdedigende middenvelder een belangrijke rol vervullen.

Jorn Soers (25) komt over van derdeprovincialer Hekelgem, waar hij afgelopen seizoen met liefst 15 doelpunten furore maakte als diepe spits. Zijn debuut in de provinciale reeksen vierde hij bij eersteprovincialer Liedekerke.

Met Luca BalisMarwan Nassar en Willem-Alexander Nguangue werden bovendien 3 jongeren overgeheveld die bij mondjesmaat zullen worden klaargestoomd voor het grote werk.

Op Ian Cruydt (FC Perk) na, verlaten omgekeerd dan weer een aantal jongens de club die minder aan spelen toekwamen: Tjalle Beynen (stopt), Jonas Boghe (FC Perk), Jeremy Nanayakkara (VC Sterrebeek), David Perez (VO Steenokkerzeel), Tom Vandeput (VK Berg-Op), Kris Van Kimmenade (FC Melsbroek B) en Dean Cruydt.

Recent nieuws

Officiële berichtgeving

Officiële berichtgeving

Het KCSM-bestuur benadrukt dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving, teneinde imagoschade te vermijden.

Lees meer
WM Soccer Tournament

WM Soccer Tournament

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op de terreinen van KCS Machelen de vijfde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
In het spoor van Viki De Cremer

In het spoor van Viki De Cremer

Viki De Cremer is als internationaal scheidsrechter aangesloten bij KCS Machelen en biedt ons voor de Maand van het Vrouwenvoetbal een unieke inkijk.

Lees meer
Infoavond jeugdwerking

Infoavond jeugdwerking

Om u en uw kind zo optimaal mogelijk het nieuwe voetbalseizoen te laten aanvatten, organiseert de club een infoavond waarin de (ver)nieuw(d) e jeugdwerking wordt toegelicht.

Lees meer