Transferoverzicht Fanion 2021

door | 18 feb 2021

Van het vorige seizoen – voor zover we die term in de mond mogen nemen – werd weliswaar amper een zesde afgewerkt, maar dat heeft de sportieve cel er niet van weerhouden om de kern een forse kwaliteitsinjectie te geven.

● Jason De Bie had KCSM vorig jaar reeds op de radar, maar last-minute kwam het niet tot een transfer. Maakte in het verleden onder meer het mooie weer bij Asse-Zellik, waar hij de drijvende kracht was van het kampioenenelftal. Afgelopen seizoen trof hij bij Opdorp 15 keer raak. Kan zowat op alle offensieve posities uit de voeten.

● Met Kenny De Broyer trokken we een concurrent aan voor Jeroen Bouckaert tussen de palen. Het 30-jarige sluitstuk doorliep de jeugdreeksen van RSC Anderlecht en maakt nu de overstap van derdeprovincialer Malderen, waar hij titularis was.

● Jaro De Nil (23) was dit seizoen de ‘partner in crime’ van Jason De Bie in het aanvallend compartiment van Opdorp (2de provinciale). Vanop zijn linkerflank zal hij voor de nodige bevoorrading moeten zorgen.

● Mathias Jamme verdedigde tot voor kort 5 seizoenen de kleuren van Wemmel en komt vooral tot zijn recht diep in de punt van de aanval. De 29-jarige spits was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe uitdaging.

● Geo Rummens is de zoon van keepertrainer Philippe en komt over van eersteprovincialer Borght-Humbeek. De 18-jarige Rummens heeft zijn jeugdopleiding genoten bij de buren van Diegem Sport en kan zowel als centrale verdediger als als verdedigende middenvelder een belangrijke rol vervullen.

● Jorn Soers (25) komt over van derdeprovincialer Hekelgem, waar hij afgelopen seizoen met liefst 15 doelpunten furore maakte als diepe spits. Zijn debuut in de provinciale reeksen vierde hij bij eersteprovincialer Liedekerke.

● Met Luca BalisMarwan Nassar en Willem-Alexander Nguangue werden bovendien 3 jongeren overgeheveld die bij mondjesmaat zullen worden klaargestoomd voor het grote werk.

Op Ian Cruydt (FC Perk) na, verlaten omgekeerd dan weer een aantal jongens de club die minder aan spelen toekwamen: Tjalle Beynen (stopt), Jonas Boghe (FC Perk), Jeremy Nanayakkara (VC Sterrebeek), David Perez (VO Steenokkerzeel), Tom Vandeput (VK Berg-Op), Kris Van Kimmenade (FC Melsbroek B) en Dean Cruydt.

Recent nieuws

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer
Transferoverzicht Fanion 2022

Transferoverzicht Fanion 2022

Met deze competitieve kern hoopt KCSM voldoende gewapend te zijn om in de jaargang 2022-2023 een èchte rol van betekenis te gaan spelen in P2.

Lees meer
Festiviteiten 101 jaar KCSM

Festiviteiten 101 jaar KCSM

Op 11 juni is iedereen van harte welkom op de festiviteiten naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan. Om 16u is er de spelersvoorstelling van onze fanion, om 22u gevolgd door een fuif.

Lees meer
Open trainingsdagen jeugd

Open trainingsdagen jeugd

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij KCSM wensen verder te zetten.

Lees meer