Te koop: bamboesokken

door | 19 feb 2021

Half februari is KCS Machelen van start gegaan met de verkoop van de luxe EKOFIB-bamboesokken om de club in deze moeilijke tijden een (financieel) duwtje in de rug te geven.

De sokkenverkoop biedt ons een creatief en mooi alternatief om het financiële verlies te compenseren. Het is heel eenvoudig: iedereen draagt sokken en iedereen heeft sokken nodig, dus hoe meer sokken worden gekocht en/of verkocht, hoe groter de financiële ondersteuning van onze club.

Hoe gaat het precies in zijn werk? 
Klik door naar de bestel- en betaalomgeving van ClubCollect, partner van KCS Machelen. Een paar muisklikken verder draag je weldra de luxe EKOFIB bamboesokken! 

Recent nieuws

Welkom op kcs-machelen.be!

Welkom op kcs-machelen.be!

Beste speler, ouder, commerciële partner, sympathisant of voetballiefhebber tout court: welkom op onze fonkelnieuwe webstek!

Lees meer
Niet te missen: Pizza Take-Away

Niet te missen: Pizza Take-Away

Op zaterdag 17 april zal de FireSlice-foodtruck op de parking van de Bosveldsite postvatten en zullen jullie kunnen genieten van een lekkere pizza, een huisbereid dessert en een flesje wijn.

Lees meer
Transferoverzicht

Transferoverzicht

Van het vorige seizoen – voor zover we die term in de mond mogen nemen – werd weliswaar amper een zesde afgewerkt, maar dat heeft de sportieve cel er niet van weerhouden om de kern een forse kwaliteitsinjectie te geven.

Lees meer