Niet te missen: Pizza Take-Away

door | 22 mrt 2021

In onze zoektocht naar een waardig alternatief voor het jaarlijkse pastafestijn heeft KCSM met FireSlice de perfecte partner gevonden!

Op zaterdag 17 april zal de FireSlice-foodtruck op de parking van de Bosveldsite postvatten en zullen jullie kunnen genieten van een lekkere pizza, een huisbereid dessert en een flesje wijn. 

Bestellen kan snel en eenvoudig hier tot en met 7 april.
Doorloop de verschillende stappen, maak een keuze uit 6 overheerlijke pizza’s (met of zonder wijn en dessert) en selecteer een tijdslot naar keuze. Afrekenen kan online met Bancontact of Sofort, afhalen dient te gebeuren tijdens het gekozen tijdslot.

Smakelijk!

Recent nieuws

Welkom op kcs-machelen.be!

Welkom op kcs-machelen.be!

Beste speler, ouder, commerciële partner, sympathisant of voetballiefhebber tout court: welkom op onze fonkelnieuwe webstek!

Lees meer
Te koop: bamboesokken

Te koop: bamboesokken

Half februari is KCS Machelen van start gegaan met de verkoop van de luxe EKOFIB-bamboesokken om de club in deze moeilijke tijden een (financieel) duwtje in de rug te geven

Lees meer
Transferoverzicht

Transferoverzicht

Van het vorige seizoen – voor zover we die term in de mond mogen nemen – werd weliswaar amper een zesde afgewerkt, maar dat heeft de sportieve cel er niet van weerhouden om de kern een forse kwaliteitsinjectie te geven.

Lees meer