Open trainingsdagen jeugd

door | 2 mei 2022

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij de Jeugd van KCS Machelen wensen verder te zetten.

Deze trainingen gaan door:
● Voor U6 t.e.m. U13: van 18.00u tot 19.00u
● Voor U15 t.e.m. U21: van 19.15u tot 20.30u.

Voor elke leeftijdscategorie zal een jeugdtrainer aanwezig zijn.

Na afloop van de testtrainingen zal door de respectievelijke jeugdtrainers en de TVJO beslist worden of de speler kan aangesloten worden afhankelijk van de reeds beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Per leeftijdscategorie worden namelijk slechts een beperkt aantal spelers ingeschreven.
Deelname aan de Open Training betekent dus niet dat je automatisch bent ingeschreven in de club!

Spelers die aan de Open Training wensen deel te nemen dienen het aanmeldingsformulier in te vullen en zich per mail aan te melden.
Zonder aanmelding kan niet worden deelgenomen aan de Open Trainingen.

Deelname aan de Open Trainingen gebeurt op eigen risico.
KCS Machelen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor (sport)ongevallen in aanloop naar, tijdens of na de Open Trainingen.

Recent nieuws

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op onze terreinen de zesde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer