Open trainingsdagen jeugd

door | 2 mei 2022

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij de Jeugd van KCS Machelen wensen verder te zetten.

Deze trainingen gaan door:
● Voor U6 t.e.m. U13: van 18.00u tot 19.00u
● Voor U15 t.e.m. U21: van 19.15u tot 20.30u.

Voor elke leeftijdscategorie zal een jeugdtrainer aanwezig zijn.

Na afloop van de testtrainingen zal door de respectievelijke jeugdtrainers en de TVJO beslist worden of de speler kan aangesloten worden afhankelijk van de reeds beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Per leeftijdscategorie worden namelijk slechts een beperkt aantal spelers ingeschreven.
Deelname aan de Open Training betekent dus niet dat je automatisch bent ingeschreven in de club!

Spelers die aan de Open Training wensen deel te nemen dienen het aanmeldingsformulier in te vullen en zich per mail aan te melden.
Zonder aanmelding kan niet worden deelgenomen aan de Open Trainingen.

Deelname aan de Open Trainingen gebeurt op eigen risico.
KCS Machelen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor (sport)ongevallen in aanloop naar, tijdens of na de Open Trainingen.

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer