Open trainingsdagen jeugd

door | 2 mei 2022

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij de Jeugd van KCS Machelen wensen verder te zetten.

Deze trainingen gaan door:
● Voor U6 t.e.m. U13: van 18.00u tot 19.00u
● Voor U15 t.e.m. U21: van 19.15u tot 20.30u.

Voor elke leeftijdscategorie zal een jeugdtrainer aanwezig zijn.

Na afloop van de testtrainingen zal door de respectievelijke jeugdtrainers en de TVJO beslist worden of de speler kan aangesloten worden afhankelijk van de reeds beschikbare spelers per leeftijdscategorie. Per leeftijdscategorie worden namelijk slechts een beperkt aantal spelers ingeschreven.
Deelname aan de Open Training betekent dus niet dat je automatisch bent ingeschreven in de club!

Spelers die aan de Open Training wensen deel te nemen dienen het aanmeldingsformulier in te vullen en zich per mail aan te melden.
Zonder aanmelding kan niet worden deelgenomen aan de Open Trainingen.

Deelname aan de Open Trainingen gebeurt op eigen risico.
KCS Machelen kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor (sport)ongevallen in aanloop naar, tijdens of na de Open Trainingen.

Recent nieuws

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer
Transferoverzicht Fanion 2022

Transferoverzicht Fanion 2022

Met deze competitieve kern hoopt KCSM voldoende gewapend te zijn om in de jaargang 2022-2023 een èchte rol van betekenis te gaan spelen in P2.

Lees meer
Festiviteiten 101 jaar KCSM

Festiviteiten 101 jaar KCSM

Op 11 juni is iedereen van harte welkom op de festiviteiten naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan. Om 16u is er de spelersvoorstelling van onze fanion, om 22u gevolgd door een fuif.

Lees meer
KCSM verzekert P2-behoud

KCSM verzekert P2-behoud

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar blauw-wit heeft op de slotspeeldag het behoud bewerkstelligd. Een dikke pluim voor het bestuur, de technische staf en de spelers.

Lees meer