Officiële berichtgeving

door | 16 okt 2021

In het tussenseizoen zag met FC Machelen een nieuwe voetbalclub in Machelen het levenslicht.

‘Machelen Academy VZW’, zoals hun naam officieel luidt, is tot op vandaag echter geen erkende vereniging in de gemeente, maar kreeg vanuit de KBVB wel groen licht om aan te treden in de laagste provinciale afdeling.

KCS Machelen is op geen enkele manier betrokken geweest bij de totstandkoming van deze vereniging, laat staan hierover gecontacteerd geweest te zijn. De afgelopen maanden heeft blauw-wit lijdzaam moeten toezien hoe hun bestuurstop zonder toelating van het college van burgemeester en schepenen de gemeentenaam vermeldt in hun naam, logo en op hun website.

Het KCSM-bestuur benadrukt hierbij dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving die de afgelopen weken is verschenen, teneinde elke vorm of hoeveelheid van imagoschade te vermijden.

Recent nieuws

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op onze terreinen de zesde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer