Officiële berichtgeving

door | 16 okt 2021

In het tussenseizoen zag met FC Machelen een nieuwe voetbalclub in Machelen het levenslicht.

‘Machelen Academy VZW’, zoals hun naam officieel luidt, is tot op vandaag echter geen erkende vereniging in de gemeente, maar kreeg vanuit de KBVB wel groen licht om aan te treden in de laagste provinciale afdeling.

KCS Machelen is op geen enkele manier betrokken geweest bij de totstandkoming van deze vereniging, laat staan hierover gecontacteerd geweest te zijn. De afgelopen maanden heeft blauw-wit lijdzaam moeten toezien hoe hun bestuurstop zonder toelating van het college van burgemeester en schepenen de gemeentenaam vermeldt in hun naam, logo en op hun website.

Het KCSM-bestuur benadrukt hierbij dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving die de afgelopen weken is verschenen, teneinde elke vorm of hoeveelheid van imagoschade te vermijden.

Recent nieuws

WM Soccer Tournament

WM Soccer Tournament

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op de terreinen van KCS Machelen de vijfde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
In het spoor van Viki De Cremer

In het spoor van Viki De Cremer

Viki De Cremer is als internationaal scheidsrechter aangesloten bij KCS Machelen en biedt ons voor de Maand van het Vrouwenvoetbal een unieke inkijk.

Lees meer
Infoavond jeugdwerking

Infoavond jeugdwerking

Om u en uw kind zo optimaal mogelijk het nieuwe voetbalseizoen te laten aanvatten, organiseert de club een infoavond waarin de (ver)nieuw(d) e jeugdwerking wordt toegelicht.

Lees meer