Officiële berichtgeving

door | 16 okt 2021

In het tussenseizoen zag met FC Machelen een nieuwe voetbalclub in Machelen het levenslicht.

‘Machelen Academy VZW’, zoals hun naam officieel luidt, is tot op vandaag echter geen erkende vereniging in de gemeente, maar kreeg vanuit de KBVB wel groen licht om aan te treden in de laagste provinciale afdeling.

KCS Machelen is op geen enkele manier betrokken geweest bij de totstandkoming van deze vereniging, laat staan hierover gecontacteerd geweest te zijn. De afgelopen maanden heeft blauw-wit lijdzaam moeten toezien hoe hun bestuurstop zonder toelating van het college van burgemeester en schepenen de gemeentenaam vermeldt in hun naam, logo en op hun website.

Het KCSM-bestuur benadrukt hierbij dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving die de afgelopen weken is verschenen, teneinde elke vorm of hoeveelheid van imagoschade te vermijden.

Recent nieuws

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer
Transferoverzicht Fanion 2022

Transferoverzicht Fanion 2022

Met deze competitieve kern hoopt KCSM voldoende gewapend te zijn om in de jaargang 2022-2023 een èchte rol van betekenis te gaan spelen in P2.

Lees meer
Festiviteiten 101 jaar KCSM

Festiviteiten 101 jaar KCSM

Op 11 juni is iedereen van harte welkom op de festiviteiten naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan. Om 16u is er de spelersvoorstelling van onze fanion, om 22u gevolgd door een fuif.

Lees meer
Open trainingsdagen jeugd

Open trainingsdagen jeugd

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij KCSM wensen verder te zetten.

Lees meer