Officiële berichtgeving

door | 16 okt 2021

In het tussenseizoen zag met FC Machelen een nieuwe voetbalclub in Machelen het levenslicht.

‘Machelen Academy VZW’, zoals hun naam officieel luidt, is tot op vandaag echter geen erkende vereniging in de gemeente, maar kreeg vanuit de KBVB wel groen licht om aan te treden in de laagste provinciale afdeling.

KCS Machelen is op geen enkele manier betrokken geweest bij de totstandkoming van deze vereniging, laat staan hierover gecontacteerd geweest te zijn. De afgelopen maanden heeft blauw-wit lijdzaam moeten toezien hoe hun bestuurstop zonder toelating van het college van burgemeester en schepenen de gemeentenaam vermeldt in hun naam, logo en op hun website.

Het KCSM-bestuur benadrukt hierbij dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving die de afgelopen weken is verschenen, teneinde elke vorm of hoeveelheid van imagoschade te vermijden.

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer