Nieuwtjes vanop het blauw-witte front

door | 9 mei 2021

Hierbij een greep uit de laatste nieuwtjes vanop het KCSM-front:

● Om onze jeugdwerking te versterken, is KCS Machelen op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers. Klik hier voor meer info. Ligt jouw ambitie in de lijn van onze doelstellingen? Contacteer dan onze TVJO.
● Ook onze jeugdploegen zelf blijven constant op zoek naar nieuwe ploegmakkers. Kom kennismaken met onze club en registreer je als de bliksem via het aanmeldingsformulier.
● Het jaarlijks jeugdtornooi Rik Dewandeleer, dat traditioneel plaatsvindt tijdens het eerste weekend van mei, wordt omwille van de huidige coronamaatregelen geannuleerd.
● Omwille van dezelfde reden worden de festiviteiten naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de club, uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum.
● De laatste jeugdtraining gaat door op vrijdag 14 mei.

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer