Nieuwtjes vanop het blauw-witte front

door | 9 mei 2021

Hierbij een greep uit de laatste nieuwtjes vanop het KCSM-front:

● Om onze jeugdwerking te versterken, is KCS Machelen op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers. Klik hier voor meer info. Ligt jouw ambitie in de lijn van onze doelstellingen? Contacteer dan onze TVJO.
● Ook onze jeugdploegen zelf blijven constant op zoek naar nieuwe ploegmakkers. Kom kennismaken met onze club en registreer je als de bliksem via het aanmeldingsformulier.
● Het jaarlijks jeugdtornooi Rik Dewandeleer, dat traditioneel plaatsvindt tijdens het eerste weekend van mei, wordt omwille van de huidige coronamaatregelen geannuleerd.
● Omwille van dezelfde reden worden de festiviteiten naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van de club, uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum.
● De laatste jeugdtraining gaat door op vrijdag 14 mei.

Recent nieuws

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op onze terreinen de zesde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer