KCSM verzekert P2-behoud

door | 1 mei 2022

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar blauw-wit heeft op de slotspeeldag dankzij een knappe 4-1-zege tegen Herne het behoud bewerkstelligd in P2.

Op het moment van de trainerswissel tijdens de jaarwisseling, toen KCSM amper 11 punten totaliseerde, gaf niemand nog een cent om de kansen van blauw-wit.
Een koerswijziging, met name op het vlak van mentaliteit, leidde uiteindelijk de verhoopte ommekeer in.
Uitgerekend in money time pakte Machelen voor het eerst dit seizoen 6 op 6, nipt voldoende om concurrenten Galmaarden – op doelsaldo dan nog! – en Lennik achter zich te houden.

Een dikke pluim voor het bestuur, de technische staf – met Jens Detruyer als absolute bezieler – en de spelers die in moeilijke omstandigheden altijd tot het uiterste zijn blijven gaan en de non-believers lik op stuk hebben gegeven.

Een gepast feestje volgt tijdens de fuif naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan – lees hier meer.

Recent nieuws

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer
Transferoverzicht Fanion 2022

Transferoverzicht Fanion 2022

Met deze competitieve kern hoopt KCSM voldoende gewapend te zijn om in de jaargang 2022-2023 een èchte rol van betekenis te gaan spelen in P2.

Lees meer
Festiviteiten 101 jaar KCSM

Festiviteiten 101 jaar KCSM

Op 11 juni is iedereen van harte welkom op de festiviteiten naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan. Om 16u is er de spelersvoorstelling van onze fanion, om 22u gevolgd door een fuif.

Lees meer
Open trainingsdagen jeugd

Open trainingsdagen jeugd

KCS Machelen organiseert op woensdag 18 en vrijdag 20 mei Open Trainingsdagen voor jeugdspelers die willen starten met voetbal of hun voetbalcarrière bij KCSM wensen verder te zetten.

Lees meer