KCSM verzekert P2-behoud

door | 1 mei 2022

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar blauw-wit heeft op de slotspeeldag dankzij een knappe 4-1-zege tegen Herne het behoud bewerkstelligd in P2.

Op het moment van de trainerswissel tijdens de jaarwisseling, toen KCSM amper 11 punten totaliseerde, gaf niemand nog een cent om de kansen van blauw-wit.
Een koerswijziging, met name op het vlak van mentaliteit, leidde uiteindelijk de verhoopte ommekeer in.
Uitgerekend in money time pakte Machelen voor het eerst dit seizoen 6 op 6, nipt voldoende om concurrenten Galmaarden – op doelsaldo dan nog! – en Lennik achter zich te houden.

Een dikke pluim voor het bestuur, de technische staf – met Jens Detruyer als absolute bezieler – en de spelers die in moeilijke omstandigheden altijd tot het uiterste zijn blijven gaan en de non-believers lik op stuk hebben gegeven.

Een gepast feestje volgt tijdens de fuif naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan – lees hier meer.

Recent nieuws

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Tournament (zesde editie)

WM Soccer Events organiseert over heel Vlaanderen ‘Voortornooien. Op 1 november wordt op onze terreinen de zesde editie georganiseerd voor de jeugdcategorieën U8 t.e.m. U13.

Lees meer
Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer