KCSM verzekert P2-behoud

door | 1 mei 2022

Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar blauw-wit heeft op de slotspeeldag dankzij een knappe 4-1-zege tegen Herne het behoud bewerkstelligd in P2.

Op het moment van de trainerswissel tijdens de jaarwisseling, toen KCSM amper 11 punten totaliseerde, gaf niemand nog een cent om de kansen van blauw-wit.
Een koerswijziging, met name op het vlak van mentaliteit, leidde uiteindelijk de verhoopte ommekeer in.
Uitgerekend in money time pakte Machelen voor het eerst dit seizoen 6 op 6, nipt voldoende om concurrenten Galmaarden – op doelsaldo dan nog! – en Lennik achter zich te houden.

Een dikke pluim voor het bestuur, de technische staf – met Jens Detruyer als absolute bezieler – en de spelers die in moeilijke omstandigheden altijd tot het uiterste zijn blijven gaan en de non-believers lik op stuk hebben gegeven.

Een gepast feestje volgt tijdens de fuif naar aanleiding van ons 100+1-jarig bestaan – lees hier meer.

Recent nieuws

Welkom, Kevin D’Hont

Welkom, Kevin D’Hont

D’Hont is een 23-jarig dribbelwonder dat op beide flanken kan opereren en een goeie voorzet in de voeten heeft. Mede dankzij zijn snelheid maakt hij dit seizoen het mooie weer bij eersteprovincialer Grimbergen.

Lees meer
Welkom, Matias Delhaisse

Welkom, Matias Delhaisse

Delhaisse is een polyvalente verdediger die zijn jeugdopleiding genoot bij Diegem Sport, alvorens naar SK Kampenhout te verkassen waar hij als titularis deel uitmaakte van het kampioenenelftal.

Lees meer
Welkom, Yassine Buifrahi

Welkom, Yassine Buifrahi

Buifrahi kan zowat op alle aanvallende posities uit de voeten. Deze 20-jarige belofte liet bij reeksgenoot KVK Wemmel met zijn ongelooflijke techniek en dito vista al aardige dingen zien.

Lees meer