KCSM neemt afscheid van hoofdcoach Demeulenaere

door | 28 nov 2021

Na de nederlaag op het veld van Woluwe-Zaventem heeft blauw-wit de samenwerking met haar T1 Cédric Demeulenaere stopgezet. Machelen won tot dusver amper 3 keer en draagt op gebied van tegendoelpunten – 33 stuks na 13 wedstrijden – de rode lantaarn. De tussentijdse balans is navenant: KCSM is afgegleden naar een teleurstellende 14de plaats, met amper 2 punten bonus op de hekkensluiter.

Een situatie die in schril contrast staat met de ambities die het bestuur in het tussenseizoen had vooropgesteld. Demeulenaere, die bij blauw-wit aan de slag was sinds juli 2020, betaalt zo het gelag voor de tegenvallende resultaten. Hulptrainer Fabian Collet en keepertrainer Philippe Rummens nemen de fakkel over, met de dwingende opdracht hun team snel weer naar veiligere wateren te loodsen.

Het bestuur houdt eraan Demeulenaere te bedanken voor de geleverde inspanningen en wenst hem verder alle succes in zijn sportieve carrière.

Recent nieuws

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer
Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer