KCSM neemt afscheid van hoofdcoach Demeulenaere

door | 28 nov 2021

Na de nederlaag op het veld van Woluwe-Zaventem heeft blauw-wit de samenwerking met haar T1 Cédric Demeulenaere stopgezet. Machelen won tot dusver amper 3 keer en draagt op gebied van tegendoelpunten – 33 stuks na 13 wedstrijden – de rode lantaarn. De tussentijdse balans is navenant: KCSM is afgegleden naar een teleurstellende 14de plaats, met amper 2 punten bonus op de hekkensluiter.

Een situatie die in schril contrast staat met de ambities die het bestuur in het tussenseizoen had vooropgesteld. Demeulenaere, die bij blauw-wit aan de slag was sinds juli 2020, betaalt zo het gelag voor de tegenvallende resultaten. Hulptrainer Fabian Collet en keepertrainer Philippe Rummens nemen de fakkel over, met de dwingende opdracht hun team snel weer naar veiligere wateren te loodsen.

Het bestuur houdt eraan Demeulenaere te bedanken voor de geleverde inspanningen en wenst hem verder alle succes in zijn sportieve carrière.

Recent nieuws

Wafelslag KCSM-jeugd

Wafelslag KCSM-jeugd

De KCSM-jeugd organiseert van 1 t.e.m. 21 maart 2023 zijn wafelslag. Maak een keuze uit de verschillende lekkernijen en steun onze jeugdwerking.

Lees meer