KCSM neemt afscheid van hoofdcoach Demeulenaere

door | 28 nov 2021

Na de nederlaag op het veld van Woluwe-Zaventem heeft blauw-wit de samenwerking met haar T1 Cédric Demeulenaere stopgezet. Machelen won tot dusver amper 3 keer en draagt op gebied van tegendoelpunten – 33 stuks na 13 wedstrijden – de rode lantaarn. De tussentijdse balans is navenant: KCSM is afgegleden naar een teleurstellende 14de plaats, met amper 2 punten bonus op de hekkensluiter.

Een situatie die in schril contrast staat met de ambities die het bestuur in het tussenseizoen had vooropgesteld. Demeulenaere, die bij blauw-wit aan de slag was sinds juli 2020, betaalt zo het gelag voor de tegenvallende resultaten. Hulptrainer Fabian Collet en keepertrainer Philippe Rummens nemen de fakkel over, met de dwingende opdracht hun team snel weer naar veiligere wateren te loodsen.

Het bestuur houdt eraan Demeulenaere te bedanken voor de geleverde inspanningen en wenst hem verder alle succes in zijn sportieve carrière.

Recent nieuws

Welkom, Edlir Beka

Welkom, Edlir Beka

Ondanks zijn 22-jarige leeftijd kan Beka mooie adelbrieven voorleggen. Hij kwam reeds uit in 3de amateur en bevolkt momenteel het offensieve compartiment van eersteprovincialer VK Linden.

Lees meer
Welkom, Raphael Naudts

Welkom, Raphael Naudts

De 27-jarige Naudts kwam in het verleden uit voor FC Melsbroek en verdedigt dit seizoen de kleuren van FC Perk. Naudts heeft als flankaanvaller bewezen een neus voor doelpunten te hebben.

Lees meer
Officiële berichtgeving

Officiële berichtgeving

Het KCSM-bestuur benadrukt dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving, teneinde imagoschade te vermijden.

Lees meer