KCSM gaat in zee met Jens Detruyer (33) als T1

door | 27 dec 2021

Blauw-wit heeft een opvolger beet voor de eind november ontslagen Cédric Demeulenaere. Jens Detruyer tekent een contract voor onbepaalde duur en wordt met onmiddellijke ingang aangesteld als de nieuwe T1.

De 33-jarige Detruyer is een voetbaldier in hart en nieren, en bovendien lang geen nobele onbekende in ons provinciaal voetballandschap. Als speler verdedigde hij achtereenvolgens de kleuren van Brussels, Tubeke, Beersel-Drogenbos, Rhodienne-De Hoek, Tervuren, Dilbeek en Hoeilaart.

Als trainer zette hij zijn eerste stapjes bij de jeugd van KV Mechelen en RSC Anderlecht, alvorens de rol van hulptrainer op zich te nemen bij Hoeilaart en Linden.

Deze laatste club verlaat hij nu om een eerste uitdaging als sportief eindverantwoordelijke aan te gaan bij KCS Machelen. Met het duidelijke doel voor ogen om het behoud te verzekeren, wacht hem in tweede competitiehelft alvast een mooie, maar pittige uitdaging.

Detruyer zal geflankeerd worden door Fabian Collet (T2) en Philippe Rummens (keepertrainer).

Welkom, Jens!

Recent nieuws

Welkom, Edlir Beka

Welkom, Edlir Beka

Ondanks zijn 22-jarige leeftijd kan Beka mooie adelbrieven voorleggen. Hij kwam reeds uit in 3de amateur en bevolkt momenteel het offensieve compartiment van eersteprovincialer VK Linden.

Lees meer
Welkom, Raphael Naudts

Welkom, Raphael Naudts

De 27-jarige Naudts kwam in het verleden uit voor FC Melsbroek en verdedigt dit seizoen de kleuren van FC Perk. Naudts heeft als flankaanvaller bewezen een neus voor doelpunten te hebben.

Lees meer
Officiële berichtgeving

Officiële berichtgeving

Het KCSM-bestuur benadrukt dat de club geen enkele binding heeft met FC Machelen en wenst zich te distantiëren van alle negatieve berichtgeving, teneinde imagoschade te vermijden.

Lees meer