KCSM gaat in zee met Jens Detruyer (33) als T1

door | 27 dec 2021

Blauw-wit heeft een opvolger beet voor de eind november ontslagen Cédric Demeulenaere.
Jens Detruyer tekent een contract voor onbepaalde duur en wordt met onmiddellijke ingang aangesteld als de nieuwe T1.

De 33-jarige Detruyer is een voetbaldier in hart en nieren, en bovendien lang geen nobele onbekende in ons provinciaal voetballandschap.
Als speler verdedigde hij achtereenvolgens de kleuren van Brussels, Tubeke, Beersel-Drogenbos, Rhodienne-De Hoek, Tervuren, Dilbeek en Hoeilaart.

Als trainer zette hij zijn eerste stapjes bij de jeugd van KV Mechelen en RSC Anderlecht, alvorens de rol van hulptrainer op zich te nemen bij Hoeilaart en Linden.

Deze laatste club verlaat hij nu om een eerste uitdaging als sportief eindverantwoordelijke aan te gaan bij KCS Machelen.
Met het duidelijke doel voor ogen om het behoud te verzekeren, wacht hem in tweede competitiehelft alvast een mooie, maar pittige uitdaging.

Detruyer zal geflankeerd worden door Fabian Collet (T2) en Philippe Rummens (keepertrainer).

Welkom, Jens!

Recent nieuws

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Reeksindelingen fanion 2022-2023

Geheel in de lijn der verwachtingen, werden de fanionelftallen ingedeeld in dezelfde reeksen dan vorig seizoen, zijnde 2de provinciale A en 4de provinciale C.

Lees meer
Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Voorbereidingsprogramma Fanion 2022

Op 18/07 juli blaast blauw-wit opnieuw verzamelen met een eerste training. Een eerste troepenschouw volgt op 24/07 met een oefengalop tegen de buren van FC Perk. 

Lees meer